Ivan Carreira, regidor de Medi Ambient i Sostenibilitat
07/08/2023

Ivan Carreira: "hem d'arribar al 65% de la recollida selectiva per motius mediambientals i de sostenibilitat però també econòmics"

Iván Carreira inicia el mandat 2023-2027 com a regidor de Medi Ambient i Sostenibilitat amb l'experiència que li dona un segon mandat com a responable d'aquesta àrea. En l'anterior mandat, Carreira (Bloc Olesà-CUP) va portar les regidories de Medi Ambient i Sostenibilitat i també d’Espai Públic i Equipaments, aquesta darrera ara en mans de Raül Asensio (ERC).

Llegir més: Ivan Carreira: "hem d'arribar al 65% de la recollida selectiva per motius mediambientals i de sostenibilitat però també econòmics"
Pla Local de Prevenció de Residus 2023-2030
16/06/2023

Olesa presenta el Pla local de prevenció de residus per als propers set anys

L’Ajuntament d’Olesa, a través del Departament de Medi Ambient i Sostenibilitat, ha elaborat el Pla local de prevenció de residus 2023-2030 amb l’objectiu d’evitar la generació quantitativa de residus al municipi, disminuir la seva perillositat i fomentar el compromís de tots els agents implicats en aquest àmbit.

Llegir més: Olesa presenta el Pla local de prevenció de residus per als propers set anys
Servei de recollida de residus urbà al municipi
24/01/2023

Avanços en el model de recollida de residus urbà

Aquest projecte implica una redacció complexa i suposa un dels contractes amb el volum econòmic més elevat per als municipis. L'equip de treball que l'està elaborant, que compta amb la representació de tots els grups polítics municipals, es va formar amb la voluntat verificar tots els passos fets i debatre quin és el model que es vol per a Olesa per als pròxims vuit anys.

Llegir més: Avanços en el model de recollida de residus urbà
Cartell informatiu de les sessions de participació amb horari per la recollida de dades per part de ciutadania i comerços
29/11/2021

Sessió participativa per definir el nou servei de gestió de residus d'Olesa

L’any 2024 s’acaba l’actual contracte municipal de gestió de recollida i reciclatge de residus, un contracte de 8 anys de durada i el de més pressupost de l’Ajuntament, al voltant de 8 milions d'euros. Per la importància d’aquest contracte, l'Ajuntament d’Olesa ja hi treballa en la definició del nou servei de residus.

Llegir més: Sessió participativa per definir el nou servei de gestió de residus d'Olesa
Assistents al Ple d'Octubre
29/10/2021

Resum del Ple municipal ordinari del mes d'octubre

La modificació de tres ordenances fiscals, un conveni amb la Generalitat per a la construcció de 33 habitatges amb protecció oficial al carrer Indústria o una moció de reprovació a la regidora de Ciutadans Vanesa Carrasco són alguns dels punts tractats en el Ple ordinari del mes d’octubre de l’Ajuntament d’Olesa, celebrat dijous al vespre, i el primer amb públic presencial des que va esclatar l

Llegir més: Resum del Ple municipal ordinari del mes d'octubre
Subscriu-te a Residus