Imatge genèrica de violències masclistes
04/01/2024

Les denúncies per violència masclista augmenten en el tercer trimestre al Baix Llobregat

L'Observatori Comarcal del Baix Llobregat ha publicat un informe que analitza les dades sobre violència masclista recollides pel Consejo General del Poder Judicial, durant el tercer trimestre del 2023. L'informe revela que es van registrar un total de 614 denuncies, de les qual el 77% van ser rebudes mitjançant atestat policial, amb la víctima com a denunciant.

Llegir més: Les denúncies per violència masclista augmenten en el tercer trimestre al Baix Llobregat
Imatge promocional pel 25N 2023 a Olesa de Montserrat
10/11/2023

Olesa commemora el Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones

El divendres 25 de novembre es commemora arreu el Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones. Per reivindicar aquesta data, la Regidoria de Gènere, Feminismes i LGTBIQ+ ha preparat un programa d’activitats de sensibilització i de denúncia per promoure la reflexió i la sensibilització de la ciutadania sobre els diferents tipus de violència que pateixen les dones.

Llegir més: Olesa commemora el Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones
22/09/2023

Actes per al 25 de novembre

Des del Departament de Gènere, Feminismes i LGTBIQ+ fan una crida a totes les entitats de dones, col·lectius feministes i dons d'Olesa amb la voluntat de crear un grup promotor pels actes del 25 de novembre. Es busca una proposta participativa i crítica per denunciar la violència masclista en totes les seves formes.

Seguint l’estela dels actes del 25 de novembre passats, el departament vol generar un espai de trobada d’entitats i dones que vulguin aportar les seves idees en aquesta jornada de lluita i reivindicació.

Llegir més: Actes per al 25 de novembre
Subscriu-te a Gènere, feminismes i LGTBIQ+