Ivan Carreira, regidor de Medi Ambient i Sostenibilitat
07/08/2023

Ivan Carreira: "hem d'arribar al 65% de la recollida selectiva per motius mediambientals i de sostenibilitat però també econòmics"

Iván Carreira inicia el mandat 2023-2027 com a regidor de Medi Ambient i Sostenibilitat amb l'experiència que li dona un segon mandat com a responable d'aquesta àrea. En l'anterior mandat, Carreira (Bloc Olesà-CUP) va portar les regidories de Medi Ambient i Sostenibilitat i també d’Espai Públic i Equipaments, aquesta darrera ara en mans de Raül Asensio (ERC).

Llegir més: Ivan Carreira: "hem d'arribar al 65% de la recollida selectiva per motius mediambientals i de sostenibilitat però també econòmics"
Olesa se suma a la commemoració del Dia Internacional lliure de bosses de plàstic
03/07/2023

Olesa de Montserrat se suma a la commemoració del Dia Internacional lliure de bosses de plàstic

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional lliure de bosses de plàstic, aquest dilluns 3 de juliol, l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat ha repartit més d’una trentena de bosses compostables a l’Oficina d’Atenció Ciutadana. Amb aquesta acció, l’Ajuntament té l’objectiu de recordar la importància d’escollir altres opcions menys contaminants per al transport de la compra o dels productes.

Llegir més: Olesa de Montserrat se suma a la commemoració del Dia Internacional lliure de bosses de plàstic
Cartell informatiu de les sessions de participació amb horari per la recollida de dades per part de ciutadania i comerços
29/11/2021

Sessió participativa per definir el nou servei de gestió de residus d'Olesa

L’any 2024 s’acaba l’actual contracte municipal de gestió de recollida i reciclatge de residus, un contracte de 8 anys de durada i el de més pressupost de l’Ajuntament, al voltant de 8 milions d'euros. Per la importància d’aquest contracte, l'Ajuntament d’Olesa ja hi treballa en la definició del nou servei de residus.

Llegir més: Sessió participativa per definir el nou servei de gestió de residus d'Olesa
Subscriu-te a Reciclatge