Cartell dels actes pel Dia Escolar de la No-Violència i la Pau
31/01/2024

Olesa celebra aquest cap de setmana el Dia Escolar de la No-violència i la Pau amb activitats per a tota la família

Cartell de les activitats organitzades pel DENIP 2024 a Olesa de Montserrat.

Aquest cap de setmana, Olesa de Montserrat commemora el Dia Escolar de la No-Violència i la Pau (DENIP) amb una sèrie d'activitats planificades per conscienciar i fomentar valors de pau, solidaritat i respecte.

Llegir més: Olesa celebra aquest cap de setmana el Dia Escolar de la No-violència i la Pau amb activitats per a tota la família
Inici del curs escolar 2023-24
06/09/2023

Més de 3.600 alumnes d'infantil, primària i ESO han iniciat avui el nou curs a Olesa

Més de 3.600 alumnes d’infantil, primària i ESO han iniciat avui a Olesa el nou curs escolar 2023-2024 en els diferents centres educatius públics i concertats del municipi. A educació infantil hi ha matriculats 592 alumnes; a primària, 1.666; i a l'ESO 1.402. També avui han engegat les classes a les escoles bressol del municipi (0-3 anys) amb un total de 238 infants.

Llegir més: Més de 3.600 alumnes d'infantil, primària i ESO han iniciat avui el nou curs a Olesa
Grup de participants del 15è Projecte TEU
14/06/2023

Olesa tanca la 15a edició del Projecte TEU amb la participació de 14 alumnes

Aconseguir l’èxit escolar, que l’alumnat vulgui continuar els seus estudis i conèixer el món laboral són alguns dels objectius del Projecte TEU que desenvolupa, des de fa anys, l’Ajuntament d’Olesa conjuntament amb el departament d’Ensenyament de la Generalitat i els centres de secundària del municipi.

Llegir més: Olesa tanca la 15a edició del Projecte TEU amb la participació de 14 alumnes
01/06/2023

Calendari escolar 2023-2024

Calendari escolar

  • 6 de setembre de 2023: inici de les classes a l'educació infantil (0-3 anys) a escoles rurals i llars d'infants de la Generalitat de Catalunya, a l'educació infantil (3-6), a l'educació primària, a l'educació secundària obligatòria i als cicles formatius de formació professional bàsica.
  • 12 de setembre de 2023: inici de les classes al batxillerat, als cicles de formació professional de grau mitjà i superior, als cursos d'especialització de la formació professional, als itineraris formatius específics, als programes de f
Llegir més: Calendari escolar 2023-2024
Cartell del Dia Escolar de la No Violència i la Pau 2023
02/02/2023

Olesa celebra aquest diumenge una nova edició del Dia Escolar de la No-violència

Un any més, Olesa de Montserrat commemora el Dia Escolar de la No-violència i la Pau (DENIP) amb activitats per als infants i les seves famílies. El departament de Solidaritat i Cooperació de l'Ajuntament ha organitzat pel proper diumenge 5 de febrer diversos jocs del món i taller Creakids per la pau dirigits a infants. Serà a la plaça de la Sardana d'11.00h  a 14.00 h.

Llegir més: Olesa celebra aquest diumenge una nova edició del Dia Escolar de la No-violència
31/08/2022

El projecte “Anem a jugar!” continua amb activitats aquest setembre

Després de l’experiència i la bona acollida que ha tingut el projecte “Anem a jugar!” durant els divendres i caps de setmana dels mesos de juliol i agost, l’Ajuntament d’Olesa organitza noves activitats per a infants i joves per a aquest mes de setembre als patis de les escoles Mare de Déu de Montserrat i Josep Ferrà i Esteva.

Llegir més: El projecte “Anem a jugar!” continua amb activitats aquest setembre
Taula de Salut assistents a la Sala de Ple
22/06/2022

Primera reunió de la Taula de salut municipal

El Saló de plens de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat ha acollir aquest matí la presentació de la Taula de Salut Municipal, un òrgan que, en paraules de la regidora de Salut Pública, Ada Agut i Domènech, "es crea per donar resposta a l'objectiu estratègic del Pla Local de Salut d'incorporar la representació de la ciutadania en la programació i seguiment de les intervencions qu

Llegir més: Primera reunió de la Taula de salut municipal
Subscriu-te a Escoles