Una parella de joves acudeixen a l'estand del SAI a la Piscina Municipal d'Estiu
18/08/2023

El "SAI a la Piscina" torna a promoure la igualtat i la inclusió en els espais públics

El Servei d'Assessorament Integral (SAI) és un programa que ofereix suport i assessorament a la comunitat LGTBIQ+ i les seves famílies de manera transversal. A part de muntar els punts liles i dur a terme activitats en centres educatius, aquest estiu, el SAI ha decidit estendre la seva presència a la piscina municipal d'Olesa de Montserrat.

Llegir més: El "SAI a la Piscina" torna a promoure la igualtat i la inclusió en els espais públics
Caartell Dia per la visibilitat bisexual. SAI AL CARRER!
16/09/2022

L'Ajuntament d'Olesa commemora el Dia de la Visibilitat Bisexual

Divendres, 23 de setembre, es commemora arreu el Dia de la Visibilitat Bisexual, una jornada de reivindicació contra la bifòbia i els estereotips que se’n deriven. La jornada s’aprofita per fer més visible aquesta realitat, alhora que es fa una crida per reconèixer la bisexualitat com una opció més de totes les possibles dins de la diversitat sexual.

Llegir més: L'Ajuntament d'Olesa commemora el Dia de la Visibilitat Bisexual
Cartell colors LGTBIQ+
28/06/2022

Olesa commemora el Dia per l'alliberament LGTBIQ

El Departament de Gènere, Feminismes i LGTBIQ+ de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat ha organitzat un seguit d’activitats en motiu del Dia per l'Alliberament LGTBIQ+  que es commemora aquest dimarts 28 de juny amb l'objectiu de visibilitzar les múltiples orientacions sexuals que existeixen i exigir tolerància zero davant qualsevol discriminació per motiu d'orientació sexual o identitat

Llegir més: Olesa commemora el Dia per l'alliberament LGTBIQ
Imatge d'una pantalla de mòbil que posa al SAI et conviden a la primera trobada LGTBIQ+
05/10/2021

Nou canal de Telegram del servei d'atenció integral (SAI) al col·lectiu LGTBIQ+

El servei d’atenció integral (SAI) LGTBI+de l'Ajuntament d'Olesa estrena canal de Telegram amb l'objectiu de tenir un canal de comunicació directe no només amb les persones usuàries del servei, sinó amb totes les persones que ho vulguin. Les persones que se subscriguin al canal podran rebre informació de les activitats i convocatòries del SAI directament al seu mòbil.

Llegir més: Nou canal de Telegram del servei d'atenció integral (SAI) al col·lectiu LGTBIQ+
Punt d'informació del SAI a la piscina municipal d'estiu
24/08/2021

L'Ajuntament d'Olesa ha atès durant l'agost més de 400 consultes sobre gènere, feminismes i LGTBIQ+

Durant el mes d'agost la Regidoria de Gènere, Feminismes i LGTBIQ+ de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat ha dut a terme diverses actuacions per ser més a prop de la ciutadania, així com per escoltar i recollir les seves necessitats. Concretament, s'han fet més de 400 atencions a la piscina municipal d'estiu, tots els dimarts i dimecres a la tarda, i també al mercat municipal, els divendres.

Llegir més: L'Ajuntament d'Olesa ha atès durant l'agost més de 400 consultes sobre gènere, feminismes i LGTBIQ+
Signatura Alcalde Miquel Riera, Regidora Ada Agut i Mireia Mata la Directora Gral d'Igualtat del dpt. de Treball, Afers socials i Famílies de la Generalitat
21/04/2021

Ajuntament d'Olesa i Generalitat rubriquen el conveni per al nou servei d'atenció integral al col·lectiu LGTBIQ+

L’Alcalde d’Olesa de Montserrat, Miquel Riera, i la Directora General d’Igualtat del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, Mireia Mata, van signar aquest dimarts el conveni de l’acord per al nou Servei d’Assessorament Integral (SAI)  LGTBIQ+ d’Olesa, que va entrar en funcionament el passat mes de març.

Llegir més: Ajuntament d'Olesa i Generalitat rubriquen el conveni per al nou servei d'atenció integral al col·lectiu LGTBIQ+
Cartell amb informació del SAI Olesa com el contacte i horari d'atenció
18/03/2021

L'Ajuntament d'Olesa crea un nou servei d'atenció integral al col·lectiu LGTBIQ+

L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat ha posat en marxa un nou servei d’atenció integral (SAI) LGTBI+, que ofereix atenció, assessorament, acompanyament i informació confidencial a les persones del col·lectiu LGTBIQ+, famílies, entorn, entitats i/o professionals. També pretén impulsar accions de sensibilització a la població per combatre la LGTBIfòbia.

Llegir més: L'Ajuntament d'Olesa crea un nou servei d'atenció integral al col·lectiu LGTBIQ+
Subscriu-te a SAI Olesa