Imatge de la biblioteca Santa Oliva després de les obres d'ampliació
05/12/2023

El servei de biblioteca es traslladarà al gener a la Casa de Cultura coincidint amb l'inici de les obres d'ampliació

El proper mes de gener començaran les obres d’ampliació de la biblioteca Santa Oliva, un dels projectes més destacats de l’actual mandat que ascendeix a prop de 4,7 milions d’euros. La durada prevista de les obres és de 16 mesos i, inevitablement, els treballs faran que, durant uns mesos, el servei de biblioteca es vegi afectat.

Llegir més: El servei de biblioteca es traslladarà al gener a la Casa de Cultura coincidint amb l'inici de les obres d'ampliació
13/10/2023

Comissió ciutadana de Reis

L'arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient és un dels actes més entranyables dels que se celebren al llarg de l'any. L'Ajuntament té la voluntat de que la Cavalcada de Reis tingui una gran implicació d'entitats i ciutadania que la facin més gran i participativa.

És per aquest motiu que es promou la constitució d'una comissió que pugui aportar idees, que participi directament en l'acte, que en definitiva se senti part d'aquest esdeveniment.

Aquesta Comissió serà de recorregut, no només pels Reis 2024 i acollirà totes les entitats i persones que en vulgui formar part.

Llegir més: Comissió ciutadana de Reis
Subscriu-te a Cultura i festes