Mans de dones entrellaçades
20/05/2022

Olesa commemora el Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones amb un conjunt d’activitats

L'Ajuntament d'Olesa de Montserrat commemora el Dia internacional d'Acció per la Salut de les Dones, que se celebra arreu cada 28 de maig, amb l'objectiu de reivindicar la perspectiva de gènere en tots els àmbits de la salut, fent públiques les demandes de les dones i el compromís de les administracions per afavorir-les.

Llegir més: Olesa commemora el Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones amb un conjunt d’activitats
Assistents Tecno alimentària
30/09/2021

Primera reunió del projecte de Tecnoalimentària del Baix Llobregat Nord

La seu de la Regidoria de Promoció Econòmica, Indústria i Comerç de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca va acollir la primera reunió del projecte Tecnoalimentària Baix Llobregat Nord. A la reunió es van trobar representants dels sis ajuntaments que han impulsat i encarregat el projecte: Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca, Abrera, Esparreguera, Collbató i Sant Esteve Sesrovires.

Llegir més: Primera reunió del projecte de Tecnoalimentària del Baix Llobregat Nord
Acte Informatiu sobre el Barri Les Planes
10/04/2021

L'Ajuntament inicia un cicle de sessions informatives sobre els temes urbanístics que afecten cada barri d'Olesa

L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat ha iniciat aquest dissabte un cicle d’actes informatius adreçats als diferents barris del municipi, amb l’objectiu de detallar als seus veïns i veïnes quins plans o projectes urbanístics afecten cada zona.

Llegir més: L'Ajuntament inicia un cicle de sessions informatives sobre els temes urbanístics que afecten cada barri d'Olesa
Subscriu-te a Creixement