Entrenaments dels nens a la nova gespa del Camp de Futbol Municipal
27/09/2022

Enllestides les obres de millora del Camp de Futbol Municipal d’Olesa

Ahir dilluns ja van arrencar els entrenaments de tots els nens i nenes i jugadors seniors a la nova gespa del Camp de Futbol Municipal. Les obres de millora han consistit en la impermeabilització del camp, i la instal·lació i substitució de la gespa amb un nou sistema de reg. “La gespa estava molt malmesa i representava un perill per als jugadors per les possibles lesions.

Llegir més: Enllestides les obres de millora del Camp de Futbol Municipal d’Olesa
Pati de l'antiga Escola St. Bernat
14/07/2022

L’antiga escola Sant Bernat d’Olesa es convertirà en un espai d’oci i esbarjo per a la ciutadania

El projecte de millora de l'espai de l'antiga escola Sant Bernat, al barri de Sant Bernat, consistirà en l'enderroc de tres mòduls de la part més antiga, que corresponen a l’edifici d’infantil i primària; on es farà un espai d’estada; i també de la pista, que es convertirà en un espai per a zona de jocs.

Llegir més: L’antiga escola Sant Bernat d’Olesa es convertirà en un espai d’oci i esbarjo per a la ciutadania
Vista externa d'un bus nou a Olesa
09/03/2022

El bus urbà d’Olesa estrena vehicle i introdueix noves parades i més freqüència de pas

L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat ha fet una aposta clara pel transport públic aquest 2022 amb una dotació de 146.000 € destinada a la millora del servei de bus urbà, que renova el vehicle i amplia el nombre de parades. Alhora, s’han destinat 80.000 € a la renovació de les parades, que inclouran més informació per a les persones usuàries.

Llegir més: El bus urbà d’Olesa estrena vehicle i introdueix noves parades i més freqüència de pas
Cartell amb codi QR amb les respostes a la A què destinaries 200.000€ per millorar olesa
16/12/2021

Resultats de les votacions dels pressupostos participatius d'inversions

Les obres de millora per al Pavelló Salvador Boada, la plantació d'arbres a l'entorn urbà; la revisió i reparació de voreres; i la creació d'un parc amb grans tobogans i tirolines, són els projectes més votats per la ciutadania que es tiraran endavant dins els pressupostos participatius 2021, després del procés de votacions realitzat a través de la plataforma A Olesa Decidim que va finalitzar a

Llegir més: Resultats de les votacions dels pressupostos participatius d'inversions
Unitat mòbil de control de la qualitat de l'aire
05/11/2021

La qualitat de l'aire a Olesa és bona, segons l'estudi d'emissions de contaminants atmosfèrics de la Diputació de Barcelona

La qualitat de l’aire és un factor determinant en la salut de les persones. Des de fa anys, els principals contaminats atmosfèrics als municipis provenen del trànsit de vehicles. La reducció d'aquestes emissions contaminants és obligada per fer front a la contaminació de l’aire.

Llegir més: La qualitat de l'aire a Olesa és bona, segons l'estudi d'emissions de contaminants atmosfèrics de la Diputació de Barcelona
Persones assistents a tecno alimentària
30/09/2021

Primera reunió del projecte de Tecno alimentària del Baix Llobregat Nord

La seu de la Regidoria de Promoció Econòmica, Indústria i Comerç de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca va acollir la primera reunió del projecte Tecnoalimentària Baix Llobregat Nord. A la reunió es van trobar representants dels sis ajuntaments que han impulsat i encarregat el projecte: Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca, Abrera, Esparreguera, Collbató i Sant Esteve Sesrovires.

Llegir més: Primera reunió del projecte de Tecno alimentària del Baix Llobregat Nord
Subscriu-te a Millora