Signatura Alcalde Miquel Riera, Regidora Ada Agut i Mireia Mata la Directora Gral d'Igualtat del dpt. de Treball, Afers socials i Famílies de la Generalitat
21/04/2021

Ajuntament d'Olesa i Generalitat rubriquen el conveni per al nou servei d'atenció integral al col·lectiu LGTBIQ+

L’Alcalde d’Olesa de Montserrat, Miquel Riera, i la Directora General d’Igualtat del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, Mireia Mata, van signar aquest dimarts el conveni de l’acord per al nou Servei d’Assessorament Integral (SAI)  LGTBIQ+ d’Olesa, que va entrar en funcionament el passat mes de març.

Llegir més: Ajuntament d'Olesa i Generalitat rubriquen el conveni per al nou servei d'atenció integral al col·lectiu LGTBIQ+
Cartell amb informació sobre l'atenció telemàtica del Sindic de greuges de Catalunya a Olesa
05/04/2021

El Síndic de Greuges farà atenció telemàtica a Olesa de Montserrat el dijous 15 d'abril

El proper dijous 15 d'abril l'equip del Síndic de Greuges de Castalunya farà atenció telemàtica a Olesa de Montserrat. Des del Síndic atendran aquelles persones que vulguin fer consultes o presentar queixes sobre una actuació de l'Administració pública i també sobre les empreses que presten serveis d'interès general (llum, aigua, gas, etc).

Llegir més: El Síndic de Greuges farà atenció telemàtica a Olesa de Montserrat el dijous 15 d'abril
Cartell amb informació del SAI Olesa com el contacte i horari d'atenció
18/03/2021

L'Ajuntament d'Olesa crea un nou servei d'atenció integral al col·lectiu LGTBIQ+

L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat ha posat en marxa un nou servei d’atenció integral (SAI) LGTBI+, que ofereix atenció, assessorament, acompanyament i informació confidencial a les persones del col·lectiu LGTBIQ+, famílies, entorn, entitats i/o professionals. També pretén impulsar accions de sensibilització a la població per combatre la LGTBIfòbia.

Llegir més: L'Ajuntament d'Olesa crea un nou servei d'atenció integral al col·lectiu LGTBIQ+
Subscriu-te a Atenció