Pantalla d'un mòbil consultant el perfil de l'Ajuntament d'Olesa a la plataforma Wikiloc
17/08/2023

El perfil de l’Ajuntament d’Olesa a la plataforma Wikiloc compleix el seu primer aniversari

L'Ajuntament d'Olesa de Montserrat està compromès en la promoció de les riqueses naturals i culturals de la vila. Les sortides guiades organitzades des del 2015 han estat una part integral d'aquesta tasca. I en aquest marc, fa un any, es va prendre un pas més per oferir als residents i visitants una manera més independent d'explorar, creant perfil a la plataforma Wikiloc.

Llegir més: El perfil de l’Ajuntament d’Olesa a la plataforma Wikiloc compleix el seu primer aniversari
Incendi forestal
21/04/2023

Plans de prevenció d'incendis forestals

El Departament de Medi Ambient ha elaborat els PPU per a Can Marcetó, el Mas de les Aigües, Ribes Blaves, Sant Pere de les Llumbreres, Oasi i pel Nucli urbà. Aquests són plans de prevenció d’incendis forestals de totes aquestes urbanitzacions. 

El seu objectiu és determinar les actuacions que cal executar a la franja perimetral de baixa combustibilitat de les diferents urbanitzacions i nucli de població, per a millora de la seguretat de les persones, habitatges i infraestructures, i disminuir el risc de propagació d’un incendi.

Llegir més: Plans de prevenció d'incendis forestals
Imatge logo de wikiloc
13/07/2022

L'Ajuntament d'Olesa estrena perfil a Wikiloc per donar a conèixer el patrimoni cultural i natural

Aquest mes de juliol, l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat estrena perfil a la plataforma Wikiloc, que permetrà a tots els usuaris i usuàries amb un telèfon intel·ligent resseguir de forma gratuïta diferents itineraris del perfil de l’Ajuntament d’Olesa per donar a conèixer el patrimoni cultural i natural del terme municipal i promocionar el patrimoni local.

Llegir més: L'Ajuntament d'Olesa estrena perfil a Wikiloc per donar a conèixer el patrimoni cultural i natural
Subscriu-te a Natura