Cartell amb informació i fotografies dels Tallers de Curta Durada de l'Escola de Música
01/02/2022

Nous cursos a l’Escola Municipal de Música

La missió de l'Escola Municipal de Música d'Olesa de Montserrat és el foment de l’interès cap a la música oferint una cultura musical de caràcter pràctic. Per aquest motiu, ha dissenyat tres nous cursos de temàtica diversa on no és necessari tenir coneixements musicals per apuntar-s’hi: musicoteràpia emocional, música per a nadons de 3 a 36 mesos i guitarra d’acompanyament.

Llegir més: Nous cursos a l’Escola Municipal de Música
Cartell del curs "T'hi apuntes perquè ho dic jo i punt" amb les dades i la manera de fer inscripció
17/01/2022

L'Ajuntament organitza un curs gratuït per ajudar als pares i mares a gestionar les seves emocions

La conciliació treball-llar, els límits personals a l'hora de tenir cura, les responsabilitats, la càrrega mental, les llistes de l'escola, les auto-exigències i autocrítiques, etc., poden ser diferents focus de estrès i de desregulació o desequilibri amb les emocions de pares i mares.

Llegir més: L'Ajuntament organitza un curs gratuït per ajudar als pares i mares a gestionar les seves emocions
Cartell de l'Acte homenatge i presentació del llibre de Pep Montoya
13/04/2021

L'Escorxador acull dijous l'acte de reconeixement a l'artista Pep Montoya, mort l’any passat

L’Escorxador acollirà aquest dijous, 15 d’abril, un acte de record i homenatge a l’artista olesà Pep Montoya, que va morir fa tot just un any. L’acte inclourà la presentació del llibre-catàleg “Pep Montoya. En funció d’un dir” i una taula rodona al voltant de la figura de l’artista.

Llegir més: L'Escorxador acull dijous l'acte de reconeixement a l'artista Pep Montoya, mort l’any passat
Cartell amb informació relacionada amb el servei gratuït d'assesorament i orientació a joves en situacions de crisi emocional o relacional
12/04/2021

L'Ajuntament ofereix un servei gratuït d'assessorament i orientació a joves en situacions de crisi emocional o relacional

"Connecta’t" és un servei d’assessorament i orientació a joves amb l’objectiu de prevenir i pal·liar les situacions de crisis emocional i relacional. Està enfocat des d’una perspectiva preventiva, i pretén detectar i reforçar les capacitats i fortaleses dels joves per afavorir relacions saludables i enfortir les habilitats personals.

Llegir més: L'Ajuntament ofereix un servei gratuït d'assessorament i orientació a joves en situacions de crisi emocional o relacional
Exposició a la Casa de Cultura d'objectes que van ser significatius en el confinament.
13/03/2021

Inauguració de l'exposició sobre la memòria col·lectiva del confinament per la pandèmia de la Covid-19

L'acte d'inauguració de l'exposició La memòria del confinament s'ha dut a terme aquest dissabte 13 de març a les 18.00 h a l'Auditori de la Casa de Cultura, coincidint que ara fa un any, concretament el 14 de març de 2020, el govern espanyol va decretar l'estat d'alarma i tota la població va quedar confinada a casa a causa de la pandèmia del coronavirus.

Llegir més: Inauguració de l'exposició sobre la memòria col·lectiva del confinament per la pandèmia de la Covid-19
Subscriu-te a Emocions