Image
Josep M. Paniello, regidor de Ciutadans

Sr. Josep M. Paniello Limiñana

Ciutadans

Regidor

Pertany al govern?: No
Retribució: 5.029,31 € (estimació de febrer a desembre de 2024)

Nascut a Barcelona el 1953, és veí d’Olesa de Montserrat des de fa més de 40 anys. Té quatre fills.

La seva trajectòria política va començar el 2017 com a afiliat al Partit de C’s Partido de la Ciudadanía, i des de llavors ha estat coordinador de l’agrupació d’Olesa de Montserrat. En l’actualitat és vocal de la formació a l’agrupació del Baix Llobregat Nord i regidor del partit a l’Ajuntament d’Olesa des de gener de 2024. Anteriorment també havia estat regidor de C’s en el mandat 2019-2023.

Va cursar estudis en la branca de delineant de la construcció, però degut a canvis de residència, va continuar estudis de comerç i comptabilitat i va opositar per a la banca on va treballar com a interventor-caixer i de director a l’oficina d’Olesa del Banco Español de Crédito (Banesto). Quan la sucursal va tancar es va posar a treballar pel seu compte a Tot Gestió Olesa, Interfinques, i després va fundar L’Era Gestió SCCL Cooperativa.

Li agrada molt l’esport: ha practicat judo, tennis taula, tennis, muntanyisme i futbol, on va jugar als veterans del Futbol Club Olesa i a on també en va formar part de la junta.

Es considera una persona molt treballadora, tenaç, activa, positiva i propera als altres.

 

Documents relacionats