Image
Jordi Parent, alcalde d'Olesa

Sr. Jordi Parent i Beltran

ERC

Alcalde

Esports

Serveis Jurídics

Contractació

Recursos Humans

Seguretat Ciutadana

Mobilitat

Correu electrònic: parentbj@olesademontserrat.cat
Pertany al govern?:
Retribució: 2.380, 19 € (de gener a juny) 29.176,04 € (de juny a desembre)

Nascut a Olesa de Montserrat el 1975. Està casat i té dos fills.

Ha cursat estudis en dret a la Universitat de Barcelona i en Marketing research a Accent, Londres.

Ha desenvolupat la seva activitat professional gairebé íntegrament en l’àmbit dels serveis. Durant dos anys, a Londres, en l’àmbit del Màrketing & Research, realitzant projectes de mobilitat bàsicament per l’Ajuntament de la ciutat londinenca. Fa uns 20 anys que treballa en l’àmbit de la mobilitat i assegurances ,com a director gerent de l’oficina del Racc a Olesa de Montserrat, especialitzat en l’assistència personal en els àmbits jurídics, de la mobilitat i les assegurances.

Vinculat en diferents etapes des de fa més de 40 anys a diverses entitats de caire municipal i nacional, com la Passió d’Olesa, el Club Bàsquet Olesa, Òmnium Cultural, etc.

És membre durant cinc anys del Consell Rector de la Cooperativa d’ensenyament Daina-Isard, quatre dels quals va exercir com a president. Durant aquesta època, va ser integrant del Consell Escolar de la Cooperativa, i també va formar part durant dos anys del Consell Escolar Municipal.

En l’ambit politic, sempre ha estat vinculat a Esquerra Republicana. Va ser president de la secció local d’ERC d’Olesa de Montserrat des del juny de 2017 fins al desembre de 2019. 

Documents relacionats