Image
Ivan Carreira, BO-CUP

Sr. Ivan Carreira Picamal

Bloc Olesà-CUP
Pertany al govern?:
Retribució: 7.129,52 € (de gener a juny); 6.975 € (de juny a desembre)

Projectista industrial mecànic. En l’àmbit professional ha treballat tant en empreses dedicades a l’obra civil col·laborant en dissenys de ponts atirantats i superestructures. Des de fa un temps, ha creat la seva pròpia enginyeria dedicada al disseny i fabricació de maquinaria especial, disseny de producte i robòtica.

Nascut al barri de Poble Nou de Barcelona el 19 de novembre de 1972, creix al barri fins que la gentrificació, l’augment desorbitat dels preus dels pisos i la transformació del barri cap a un model encarat al turisme, fa que amb la parella decideixin establir-se a Olesa, primerament al barri dels Closos i poc després al Nucli antic del que se senten molt orgullosos de pertànyer.

Des del primer moment, tant ell com la seva parella, van tenir ben clar que Olesa no podia ser una vila dormitori i es van implicar en el teixit cultural. Amb el naixement dels seus fills, la implicació s’amplia a diferents associacions. Ells dos presumeixen de conèixer més gent a Olesa que a Barcelona i de sentir-se tant estimats.

L’equip del Bloc contacta amb ell per a col·laborar en grups de treball i d’opinió fins que en Miquel Riera li demana d’incorporar-se a la llista del 2019. És regidor a l'Ajuntament d'Olesa des de l'octubre de 2020, quan va assumir les regidories de Medi Ambient i Sostenibilitat i Espai Públic i Equipaments. Actualment és regidor de Medi Ambient i Sostenibilitat.

Li encanta la natura, la música i el disseny. Li apassiona saber com i perquè funcionen les coses.

Documents relacionats