Image
Daniel Ribas Batalla, regidor del PSC

Sr. Daniel Ribas Batalla

PSC

Regidor

Correu electrònic: ribasbd@olesademontserrat.cat
Pertany al govern?: No
Retribució: 2.929,19 € (estimació de febrer a desembre de 2024)

Nascut a Herdecke (Alemanya) el 1995, és graduat en Psicologia per la Universitat de Barcelona i màster en Psicologia Generals Sanitària per la Universitat de Vic. 

Actualment, treballa com a psicòleg a Olesa de Montserrat i en altres poblacions de la comarca, especialitzant-se en l'àmbit del tractament psicoterapèutic. A més, des del 2016, col·labora en diferents projectes d'AUDIR (Associació d'Amics de la UNESCO per al Diàleg Interreligiós i Interconviccional), entitat que treballa per a la divulgació de la diversitat religiosa i conviccional a Catalunya centrant-se en l'entesa i el reconeixement de la riquesa de la multiculturalitat.

Ha sigut voluntari al Projecte Acollida de Càritas d'Olesa de Montserrat, on també ha treballat com a coordinador del reforç educatiu d'aquesta entitat. Anteriorment, ha sigut monitor i dinamitzador de l'Escorxador i el Casal d'estiu.

En l'àmbit local, ha format part de l'alumnat de l'Escola Municipal de Música, l'Escola Esportiva Municipal i l'Escola Municipal d'Arts i Oficis al llarg de la seva infància i joventut.

 

Documents relacionats