19/01/24

L'Ajuntament convoca una plaça de dinamitzador/a juvenil en pràctiques

A través del Programa de Foment de la ocupació de persones joves, l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat ha obert una convocatòria destinada a joves entre 18 i 29 anys per cobrir una plaça de Dinamitzador/a Juvenil durant un any.

Image
Cartell de la subvenció per a joves en pràctiques 2024

L'Ajuntament d'Olesa de Montserrat posa en marxa la Convocatòria de Foment de l'ocupació de persones joves, una iniciativa que permetrà la contractació d'un jove amb formació superior per treballar durant un any a l'ajuntament. Aquest programa, que arriba a la seva 7a edició, està subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i compta amb el cofinançament del 40% del Fons Social Europeu Plus.

L'objectiu d'aquest programa és facilitar una primera experiència laboral als joves amb formació, contribuint a millorar la seva ocupabilitat i oferint-los l'oportunitat de desenvolupar les seves habilitats en un entorn professional. El contracte, amb una durada d'un any, es realitzarà en la modalitat d'obtenció de pràctica professional i està previst que comenci a mitjans del mes de febrer, després d'un procés selectiu dels participants interessats.

El perfil professional convocat és el de Dinamitzador/a Juvenil, amb estudis de CFGS Integració Social/Animació Sociocultural o estudis universitaris afins. Els requisits per als candidats són:

  • Tenir entre 18 i 29 anys.
  • Ser beneficiaris del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.
  • Estar inscrits al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) com a demandants d'ocupació No ocupats.
  • Acreditar la possessió d'un títol universitari o de formació professional de grau superior relacionat amb els perfils professionals convocats o, en el seu defecte, d'un certificat de professionalitat.
  • Tenir la capacitat per formalitzar un contracte per l’obtenció de la pràctica professional (el contracte caldrà realitzar-se dins dels 3 anys, o dels cinc anys si es concerta amb una persona amb discapacitat, següents a la terminació dels corresponents estudis).

Per formar part del procés selectiu d'aquesta convocatòria cal emplenar el formulari corresponent amb les dades pertinents i realitzar els tràmits necessaris per complir els requisits establerts. La data límit per a les inscripcions és el 24 de gener de 2024.

Les persones interessades en aquesta oportunitat laboral han de garantir que les seves dades de contacte i d'estudis estiguin actualitzades al SOC. L'Ajuntament es posarà en contacte amb els candidats que compleixin els requisits per a una posterior entrevista i selecció.

Per a més informació, es pot contactar amb Departament de Promoció Econòmica trucant al 93 778 00 50 (ext. 3600), enviant un correu a nadalgi@olesademontserrat.cat o presenciant-se a Cal Rapissa (c. Ample, 25).