20/10/21

Olesa celebra el proper dilluns la 4a Jornada de Salut Pública

Serà a l'Auditori de la Casa de Cultura, a partir de les 18 hores, i es donaran a conèixer els resultats de l'avaluació del Pla de Salut d'Olesa 2019-2021 i s'analitzaran els reptes de futur.

Image
Cartell 4a Jornada de Salut publica amb el programa de les activitats

L'Auditori de la Casa de Cultura d'Olesa acull el proper dilluns la 4a Jornada de Salut Pública, amb els següents objectius: 

  • Donar a conèixer els resultats de l’avaluació del Pla de Salut d’Olesa 2019-2021
  • Analitzar els aprenentatges i adaptacions dels municipis davant la crisi sanitària i el seu impacte en el Pla local de salut
  • Debatre reptes de futur en salut pública en el món local davant crisis sanitàries

La jornada de salut d'enguany també analitzarà com ha afectat la pandèmia, quin impacte ha tingut en el Pla local de salut, com s'han adaptat els plans a la pandèmia i els reptes de futur.

La presentació de la 4a Jornada de Salut Pública d’Olesa anirà a càrrec de la regidora de Salut Pública d'Olesa, Ada Agut; la directora del Sector Sanitari Baix Llobregat Nord de CatSalut, Blanca Muntané, i del director del CAP Olesa, Carles Martí.

El programa comptarà amb diferents xerrades:

  • 18.15 h - 18.30 h: Avaluació del pla de salut d'Olesa de Montserrat 2019-2023: com ho estem fent ? A càrrec de Vicky Gázquez, tècnica responsable de Salut Pública.
  • 18.30 h - 19.20 h: Què hem après i com hem adaptat els plans locals de salut a la pandèmia ? A càrrec de Elisenda Solsona, cap de la Unitat de Sanitat Ajuntament de Manresa i Teresa Terricabras, regidora d'atenció a les persones i salut pública de l'Ajuntament de Gironella amb debat obert.
  • 19.20 h - 19.50 h: Reptes de futur per al mòn local davant crisis sanitàries A càrrec de Joan Guix, exsecretari de salut pública de la generalitat de catalunya i membre del Medical Anthropalogy Research Centre de la URV.
  • 19.50 h - 20.00: Cloenda A càrrec de Jesús Naharro, diputat de salut pública de la diputació de Barcelona; Fernando Girón, cap del servei de salut pública al Baix Llobregat Centre-Litoral i L'Hospitalet de Llobregat i Baix Llobrega