15/05/23

Avui entren en vigor els nous horaris de bus de la línia Manresa-Olesa-Barcelona

Hi ha sis noves expedicions els dies laborables (de dilluns a divendres, excepte al mes d’agost) en sentit Barcelona i cinc més en sentit Manresa. També s’hi incorporen vehicles més grans, de 67 places, en comptes de les 50 places que hi havia fins ara.  

Image
Bus express de Monbus de la línia Olesa-Barcelona

Avui entren en vigor els nous horaris de la línia Manresa-Olesa-Barcelona que presta la companyia Monbús, i que incrementen la freqüència de pas i el nombre de places dels busos per cobrir la demanda. Aquestes propostes de millora arriben després de la reunió que l’Ajuntament d’Olesa va mantenir amb el Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya a principis de març per reclamar solucions a les deficiències d’aquest servei. 

Les principals queixes eren per l’incompliment d’horaris, les dificultats de comunicació amb la companyia a l’hora de fer consultes o presentar reclamacions i sobretot, l’oferta insuficient de places respecte a l’actual demanda. Durant els primers dos mesos de l’any, es van recollir més de 380 queixes dels usuaris i usuàries pel mal funcionament d’aquestes línies.

A partir d’avui hi ha sis noves expedicions els dies laborables (de dilluns a divendres, excepte al mes d’agost) en sentit Barcelona i cinc més en sentit Manresa. També s’hi incorporen vehicles més grans, de 67 places, en comptes de les 50 places que hi havia fins ara.  

Una altra de les millores és habilitar un punt d’informació telefònica que atengui les queixes i consultes dels passatgers i  que, si un bus no passa, sàpiguen a quina hora passarà el següent vehicle o si va amb retard. 

Des de l’Ajuntament d’Olesa es demana als usuaris i usuàries de la línia que, davant de qualsevol problema amb el servei, continuïn comunicant les seves queixes entrant una instància a través de la Seu electrònica de l’Ajuntament o de l’aplicació Línia Verda.

Podeu consultar els nous horaris a l'apartat de Transport i Mobilitat d'aquest web.