30/06/23

Jordi Parent: “destinarem més recursos a esports”

Així de contundent s’ha mostrat l’alcalde d’Olesa de Montserrat i regidor d’Esports, Jordi Parent, que ha avançat que una de les prioritats del govern municipal serà impulsar nous projectes a un àmbit que afecta a més d’un terç de la població del municipi.

Image
Jordi Parent, alcalde d'Olesa de Montserrat

L’alcalde d’Olesa de Montserrat i regidor d’Esports, Jordi Parent, ha explicat que un dels objectius del nou govern municipal és incrementar la inversió en l’àmbit d’esports: “hem d’invertir més recursos, no només perquè les entitats s’ho mereixen, sinó perquè més de dues mil persones practiquen esport a Olesa, per competir o per salut. Això implica també al seu entorn, el que representa que afecta a més de vuit mil persones, un terç de la població del municipi”.

Augmentar la inversió en el manteniment de les instal·lacions, posar al dia els equipaments municipals i incentivar el seu ús de manera adequada són algunes de les primeres accions que es portaran a terme.

L’alcalde ha reconegut que és “una tasca complicada, ja que els recursos del consistori són limitats”, i per aquest motiu, ha demanat paciència a les entitats: “repartirem els recursos de la manera més justa possible entre totes les entitats olesanes”.

Audio file

Parent ha reconegut que va demanar expressament assumir des d’alcaldia les competències de la regidoria d’Esports. Segons Parent, aquesta decisió respon a la intensa feina que ha fet ERC durant els darrers quatre anys, contactant amb les entitats esportives i recollint les seves propostes. L’alcalde també ha destacat que durant la campanya electoral, l’àmbit d’esports va ser un dels eixos principals del programa del partit, juntament amb energia i indústria. “Després de parlar amb les entitats esportives durant molt de temps i d’una manera més intensa durant la campanya, volíem impulsar l’esport olesà i situar-lo al nivell que ens demanen”, ha dit Parent.

Audio file

D’altra banda, Jordi Parent s’ha mostrat satisfet amb el repartiment de les regidories i les tinences d’alcaldia: “els regidors estan en un nivell molt alt de competències sobre la regidoria que porten”.

Audio file

Els decrets de delegació d’atribucions entre els regidors i regidores del nou equip de govern de l’Ajuntament d’Olesa i de nomenament dels tinents i tinentes d’alcaldia es van signar el passat dijous, 22 de juny de 2023.