23/09/22

Èxit de participació i obres a la 31a Mostra de Pintores d'Olesa

L'exposició, organitzada per l'Escola Municipal d'Arts i Oficis i el Departament de Cultura de l'Ajuntament d'Olesa, compta amb 69 obres de 40 artistes locals. Es pot visitar a la Casa de Cultura fins el 9 d'octubre.

Image
Acte d'inauguració de la 31a- Mostra Pintores d'Olesa

El regidor de Cultura d’Olesa, Xavier Rota, ha presidit aquesta tarda a la Casa de Cultura l’acte d’inauguració de la 31a Mostra Pintores d’Olesa, organitzada per la Fundació Escola Municipal d’Arts i Oficis i el Departament de Cultura de l’Ajuntament d’Olesa. Es podrà visitar fins el 9 d’octubre.

Després de dos anys sense poder-la organitzar a causa de la pandèmia, la d’edició d’enguany ha batut rècords, ja que hi ha participat 40 artistes, que exposen un total de 69 obres.                

El regidor de Cultura d’Olesa, Xavier Rota, ha destacat la “riquesa d’estils” que mostren les obres que conformen l’exposició, així com la diversitat d’edats en els pintors i les pintores participants, que han rebut un diploma commemoratiu. Per al regidor, l’èxit de participació és “una mostra de la vitalitat de l’Escola d’Arts i Oficis i de la pintura a Olesa”.

La Mostra Pintores d’Olesa s’organitza amb la finalitat de donar un espai per a la difusió i promoció d’artistes d’Olesa, de manera col·lectiva. És una oportunitat pels artistes que tenen ganes de mostrar els seus treballs però no compten amb prou obra o no es veuen amb cor de fer una exposició monogràfica.