27/11/23

Olesa de Montserrat es prepara per acollir les festes nadalenques amb l'encesa de l'arbre de Nadal

L'encesa, que marca l'inici de la temporada festiva al municipi, es farà a la plaça Fèlix Figueres i Aragay amb la participació de l'Escola Municipal de Música.

Image
Cartell acte encesa arbre Nadal 2023

L'arbre de Nadal de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat s'il·luminarà el pròxim dia 1 de desembre a les 18.30 h. Aquest és un acte que es va iniciar el 2022 i que, aleshores, va acollir a un miler de persones. Com l'any passat, els assistents gaudiran d'una xocolatada que serà compartida per a tots els participants, especialment per als més petits, i de l'actuació del Cor Aubach de l'Escola Municipal de Música. Ferran Cerdeira, regidor de Festes, apunta que "és un moment màgic que aplega grans i petits per compartir l'alegria de les festes. Encoratgem a tothom a unir-se a aquesta celebració".

Audio file

L'encesa de l'arbre de Nadal és un acte simbòlic, per tant, no implica l'encesa de totes les llums del municipi que depenen del sistema d'enllumenat públic. Cerdeira explica que "l'acte consisteix a il·luminar l'arbre de Nadal que es troba entre la biblioteca i l'Ajuntament. Les altres llums del municipi s'aniran encenent a mesura que es vagin col·locant".

Audio file

Quant al repertori de Nadales que sonarà durant l'acte, Miquel Àngel López, responsable del Cor Aubach, valora que "l'acte sigui participatiu i, per això, s'ha seleccionat un repertori que inclogui cançons tradicionals com el 'Fum-Fum-Fum' i el 'Rabadà', a més de melodies modernes per a tots els públics".

Audio file

L'acte, que durarà aproximadament una hora, serà una oportunitat per a tota la comunitat de gaudir d'una vetllada plena de música i esperit nadalenc. L'encesa de l'arbre de Nadal s'alça com un esdeveniment simbòlic que marca l'inici de la temporada de festes, convidant a tots els ciutadans a ser partícips d'aquesta celebració.