Equipaments
Equipaments culturals

Centre Cultural Cal Puigjaner

Centre cultural Cal Puigjaner

Cal Puigjaner és una antiga casa pairal documentada des de l’any 1548, tot i que el conjunt arquitectònic va ser totalment reformat al segle XIX. A la façana principal destaca el portal adovellat de l’edifici original i una capelleta amb la imatge de Sant Pere. 

El Centre Cultural Cal Puigjaner és un equipament cultural rehabilitat l’any 2021 i inaugurat el març de 2023 que acull dins les seves instal·lacions diferents espais. 

Exposició Terra i ànima al Centre Cultural Cal Puigjaner

Què hi podeu visitar?

L'Espai Montserrat, a través de les exposicions "Terra i Ànima" i "Parc Rural del Montserrat", s'endinsa en el coneixement del patrimoni natural, arqueològic i etnològic local, així com en la història de les persones que van poblar, els darrers segles, la muntanya de Montserrat i el seu entorn. 

 

L’Espai Celler és una sala polivalent que ofereix la possibilitat d’acollir un ampli ventall d’activitats i d'exposicions. També està pensat com a sala d’exposicions.

A la part posterior del complex trobem el pou i un gran pati obert a la ciutadania com a zona d’estada. En el futur, l’equipament inclourà nous espais un cop estiguin rehabilitats. 

 

Espai Celler al Centre Cultural Cal PuigjanerPati del Centre Cultural Cal Puigjaner

 

Adreça:

Carrer Creu Real, 18
08640 Olesa de Montserrat
Espanya

Adreça electrònica: patrimoni@olesademontserrat.cat
Horari:

Dimecres, dijous i divendres, de 10 a 13 h i de 17 h a 20 h.

Dissabtes i diumenges, d'11 a 13 h i de 17 a 20 h.

--------

Horari d'estiu

Dimecres, dijous i divendres, de 10 a 13 i de 18 a 21 h.

Dissabte i diumenge d’11 a 13 i de 18 a 21 h.

De l'1 de juny al 15 de setembre. Agost tancat.