Entitats i associacions
Entitats juvenils

Col·lectiu de Joves de les festes de Santa Oliva

Associació dedicada a organitzar i gestionar els actes de la festa en honor a la patrona de la vila, Santa Oliva, amb diferents activitats programades, principalment, al nucli antic.

El dia de la diada, 10 de juny i festa local, en un carrer de Santa Oliva ben guarnit de flors, s’organitzen jocs infantils i xocolatada, música al parc del Porxo i la missa solemne a la Parròquia, oficiada per capellans que viuen o han estat vinculats al municipi. Un dels actes més destacats és la tradicional ofrena floral a la santa de la mà d’entitats i autoritats, acompanyada de danses, sardanes i gegants. El seguici comença a la plaça de les Fonts i s’encamina fins al portal de Santa Oliva amb una gran festa que acull molts ciutadans.

És, també, dia d’homenatge a la persona més gran i a la més jove del barri. I també hi ha altres actes durant els dies previs, com ara la baixada d’andròmines, la marató d’artistes, animacions infantils, concerts, havaneres, el correfoc, el sopar popular dels veïns i la Fira de l’Oli, que vesteixen de festa el municipi.

Adreça:

.
08640 Olesa de Montserrat
Espanya

Adreça electrònica: joves.santaoliva@gmail.com