Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA

L'Escola Municipal de Música d'Olesa de Montserrat fomenta des de la infància l'interès cap a la música atenent la demanda social i oferint una cultura musical de caràcter pràctic. 

 

L'opció de l'Escola gira entorn de la pedagogia de grup potenciant l'expressió artística a través de la interpretació, la improvisació i l'experimentació sonora i rítmica. A més de les classes d'instrument, l'Escola dóna rellevància a les diverses formacions instrumentals i al cant coral com a base de la formació de l'alumnat. Per tal de garantir l'equilibri instrumental de les formacions, ofereix un ampli ventall d'instruments. Regularment organitza concerts, conferències, cursets d'activitats complementàries per a alumnes i els “Va de Concert”, que són audicions on els alumnes exposen el seu treball, que és característic de l'Escola.

 

L'Escola proporciona beques d'estudis musicals per a aquelles famílies amb recursos econòmics limitats, i a més a més fomenta la integració social a través de la música. També promou la integració d'alumnes amb discapacitats psíquiques.Plenament integrada en la vida del poble, l'Escola col·labora amb les entitats del municipi participant en actes institucionals i festius. Moltes de les activitats que es duen a terme a l'Escola estan incloses en la programació cultural de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat. 

 

L'Escola Municipal de Música d'Olesa de Montserrat és autoritzada pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, i és membre de l'Associació Catalana d'Escoles de Música i del Consell Català de la Música.

 

Horari:

 

De dilluns a divendres de 17.00h a 21.00h

 

Escola Municipal de Música:

 

C. Salvador Casas, 26 (Casa de Cultura)

 

Telèfon: 93.778.00.50 (ext. 3111)

CORREU-E: esc...@olesademontserrat.cat

 

  

Beneficis fiscals de l’Escola Municipal de Música pel curs 2021-2022:

-Instància sol·licitud beneficis fiscals EMM curs 2021-2022

-Instància de sol·licitud beneficis fiscals 

 

 Preinscripció Escola Municipal de MúsicaPreinscripció Escola Municipal de Música

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • Telegram_petit.png
  • RSS
  • Youtube-32x32.png
  • linkedin-32x32.png
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
ajuntament@olesademontserrat.cat
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional