28/09/23

Bon balanç de la temporada d'estiu de la piscina municipal amb més de 74.500 entrades venudes

Durant els tres mesos d'estiu es van fer més de 1.500 abonaments a la piscina, 850 abonaments T-10 i es van vendre més de 22.000 entrades. Aquest agost també ha estat el primer any que ha estat obert el gimnàs municipal (la sala de musculació i la sala d’spinning virtual).

Image
Piscina municipal d'estiu

Més de 74.500 entrades s’han venut la temporada d’enguany durant els tres mesos de la piscina municipal d’estiu. S'han fet més de 1.500 abonaments a la piscina d’estiu, 850 abonaments T-10 i s'han venut més de 22.000 entrades. Aquestes dades demostren el bon balanç de la temporada de l’equipament municipal, com detalla el Cap d’Esports, Iván Ortíz.     

Audio file

Aquest agost també ha estat el primer any que ha estat obert el gimnàs municipal (la sala de musculació i la sala d’spinning virtual). En total hi ha hagut 2.400 usos (el que representa el 31% dels abonats). Les persones abonades també podien fer servir la piscina descoberta per a nedar i n’hi ha hagut més de 1.700 usos (el 24% dels abonats).

Audio file

Entre les activitats organitzades aquest estiu també destaca el bany nocturn que es va realitzar dos cops aquest estiu, amb 500 entrades venudes per a cadascun.

Nova temporada  

La propera setmana engeguen les activitats de la nova temporada de la piscina coberta, els cursets de natació del tercer trimestre per a infants i adults, extraescolars i cursos per a col·lectius específics com embarassades i Gent Gran. 

Pel que fa a la nova temporada d’activitats dirigides al gimnàs municipal hi ha nova graella d’activitats i ampliació de l’horari del tècnic de sala per donar un millor servei a les persones usuàries.

Audio file

El gimnàs municipal d’Olesa, ubicat al carrer de l’Urgell, al barri de Les Planes, compta amb unes instal·lacions renovades i un catàleg de serveis que també es va ampliar amb l’estrena de l’equipament el juliol de l’any passat.  

L’equipament esportiu disposa d’una sala polivalent de 266 m2 i dues més de 85 m2 cadascuna, amb espais d’spinning i de cardio, i una zona de màquines de pes lliure, guiades, d’entrenament funcional i multipower. També es pot practicar cycling virtual, un servei que permet la pràctica dels exercicis de bicicleta sense necessitat d'adaptar-se a l'horari de la classe dirigida. D’altra banda, la proposta d’activitats dirigides és de més d’una quarantena a la setmana. Les persones usuàries també tenen accés a la piscina coberta, la sauna finlandesa i el servei de musculació amb tècnic de sala.

L’abonament general i el reduït donen accés a la piscina coberta, a l'ús de la sauna, a les activitats dirigides (spinningbodypump, zumba...) i al gimnàs, amb una tarifa plana que també inclou descomptes per a diversos col·lectius. 

L’horari d’obertura del gimnàs municipal és de dilluns a divendres de 7.00 h a 22.00 h, i dissabte de 8.00 h a 14.00 h. Les inscripcions als diferents abonaments del Servei Municipal d'Esports es realitzen per instància general, adjuntant els pertinents documents d'inscripció. Es pot formalitzar l’ abonament a través de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, o mitjançant tràmit telemàtic.

Podeu consultar aquí la graella d’activitats dirigides i piscina coberta amb tots els horaris, abonaments i tarifes.