Ajuntament d´Olesa de Montserrat Ajuntament d´Olesa de Montserrat
AjuntamentPresentació

Presentació

 Olesa de Montserrat

 

 

 

 

Sou a Olesa de Montserrat. Benvinguts! En nom de la Corporació us saludo i us convido a navegar per aquesta pàgina web institucional, una eina útil i senzilla que us permetrà conèixer-nos i, alhora, informar-vos sobre activitats i tota mena de notícies.

 

Olesa és un municipi de 23.000 habitants, situat en un dels indrets més singulars i simbòlics de tot Catalunya, al peu de la muntanya de Montserrat.

 

Som una població dinàmica i plural que mira al futur, però sense deixar de banda les tradicions populars més arrelades. L'esforç de les nostres entitats, col·lectius i ciutadans, fan possibles manifestacions culturals reconegudes internacionalment com La Passió; els nostres pagesos produeixen un oli de qualitat indiscutible a partir d'una varietat d'oliva única; els nostres clubs esportius competeixen arreu amb gran èxit.

 

Sigueu, doncs, benvinguts i benvingudes a aquest espai virtual; navegueu-hi i descobriu-hi tot allò que la nostra vila pot oferir tant als que hi vivim o hi treballem tot l'any com a aquells que escolliu el nostre poble per visitar-lo.

 

Salvador Prat i Asensio

Alcalde

 


 

Amb la colaboració de:
Diputació de Barcelona. Xarxa de municipis.
© Ajuntament d´Olesa de Montserrat
    Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n | 08640 Olesa de Montserrat | Tel.: 93 778 00 50 Fax: 93 778 07 52